Sizi Aramamızı İster misiniz?

Bahçeşehir Kampüsü

Cihangir Okulları Bahçeşehir Kampüsü

Kampüs Olanakları

Yüzme Havuzu

Yüzme derslerinde kullanılmak üzere kapalı yüzme havuzu mevcuttur.

Spor Salonu

Öğrencilerimizin spor faaliyetlerinde kullanabileceği kapalı spor salonumuz mevcuttur.

Fizik - Kimya - Biyoloji - 3D Laboratuvarı

Öğrencilerimizin deneylerini gerçekleştirebileceği deney sınıflarımız mevcuttur.

Konferans Salonu

Öğrencilerimizin gösterilerini sergileyebileceği ve seminerlerimizi gerçekleştirebileceğimiz konferans salonumuz mevcuttur.

2013 yılında yapımına başlanan Bahçeşehir Kampüsü 2014-2015 eğitim yılında öğrencileriyle kucaklaştı. Bahçeşehir Kampüsü, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim veriyor. Bahçeşehir Kampüsü içerisinde kapalı yüzme havuzu, kapalı ve açık spor kompleksi, yüksek kapasiteli konferans salonu, kütüphane, fizik-kimya-biyoloji-3D laboratuvarı bulunmaktadır. Titiz bir mimari çalışma sonucunda planlanan Bahçeşehir Kampüsü modern yapısıyla tamamen öğrenci odaklı ve ayrıcalıklı bir eğitim yuvası.

Enerji ve çevre dostu tasarımda lider kampüs…

LEED sertifikasına sahip binamız çevre dostu olma niteliğini bir ömür muhafaza edecektir

Yönetim Ekibimiz

Cüneyt KARAMOLLAOĞLU