Sizi Aramamızı İster misiniz?

Büyükçekmece Kampüsü

Cihangir Okulları Büyükçekmece Kampüsü

Kampüs Olanakları

Yüzme Havuzu

Yüzme derslerinde kullanılmak üzere kapalı yüzme havuzu mevcuttur.

Spor Salonu

Öğrencilerimizin spor faaliyetlerinde kullanabileceği kapalı spor salonumuz mevcuttur.

Fizik - Kimya - Biyoloji - 3D Laboratuvarı

Öğrencilerimizin deneylerini gerçekleştirebileceği deney sınıflarımız mevcuttur.

Konferans Salonu

Öğrencilerimizin gösterilerini sergileyebileceği ve seminerlerimizi gerçekleştirebileceğimiz konferans salonumuz mevcuttur.

2011 yılında yapımına başlanan Büyükçekmece Kampüsü 2012-2013 eğitim yılında öğrencileriyle kucaklaştı. Büyükçekmece Kampüsü, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim veriyor. Büyükçekmece Kampüsü içerisinde kapalı yüzme havuzu, kapalı ve açık spor kompleksi, yüksek kapasiteli konferans salonu, kütüphane, fizik-kimya-biyoloji-3D laboratuvarı bulunmaktadır. Titiz bir mimari çalışma sonucunda planlanan Büyükçekmece Kampüsü modern yapısıyla tamamen öğrenci odaklı ve ayrıcalıklı bir eğitim yuvası.

Yönetim Ekibimiz

Elçin ŞAHİN