Sizi Aramamızı İster misiniz?

Çekmeköy Kampüsü

Cihangir Okulları Çekmeköy Kampüsü

Kampüs Olanakları

Yüzme Havuzu

Yüzme derslerinde kullanılmak üzere kapalı yüzme havuzu mevcuttur.

Spor Salonu

Öğrencilerimizin spor faaliyetlerinde kullanabileceği kapalı spor salonumuz mevcuttur.

Fizik - Kimya - Biyoloji - 3D Laboratuvarı

Öğrencilerimizin deneylerini gerçekleştirebileceği deney sınıflarımız mevcuttur.

Konferans Salonu

Öğrencilerimizin gösterilerini sergileyebileceği ve seminerlerimizi gerçekleştirebileceğimiz konferans salonumuz mevcuttur.

2018 yılında yapımına başlanan Çekmeköy Kampüsü 2018-2019 eğitim yılında öğrencileriyle kucaklaştı. Çekmeköy Kampüsü, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim veriyor. Çekmeköy Kampüsü içerisinde kapalı yüzme havuzu, kapalı ve açık spor kompleksi, yüksek kapasiteli konferans salonu, kütüphane, fizik-kimya-biyoloji-3D laboratuvarı bulunmaktadır. Titiz bir mimari çalışma sonucunda planlanan Çekmeköy Kampüsü modern yapısıyla tamamen öğrenci odaklı ve ayrıcalıklı bir eğitim yuvası.

Yönetim Ekibimiz

İlknur KATMERLİKAYA