Sizi Aramamızı İster misiniz?

Kayseri Kampüsü

Cihangir Okulları Kayseri Kampüsü

Kampüs Olanakları

Yüzme Havuzu

Yüzme derslerinde kullanılmak üzere kapalı yüzme havuzu mevcuttur.

Spor Salonu

Öğrencilerimizin spor faaliyetlerinde kullanabileceği kapalı spor salonumuz mevcuttur.

Fizik - Kimya - Biyoloji - 3D Laboratuvarı

Öğrencilerimizin deneylerini gerçekleştirebileceği deney sınıflarımız mevcuttur.

Konferans Salonu

Öğrencilerimizin gösterilerini sergileyebileceği ve seminerlerimizi gerçekleştirebileceğimiz konferans salonumuz mevcuttur.

2021 yılında yapımına başlanan Kayseri Kampüsü 2021-2022 eğitim yılında öğrencileriyle kucaklaştı. Kayseri Kampüsü, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim veriyor. Kayseri Kampüsü içerisinde kapalı yüzme havuzu, kapalı ve açık spor kompleksi, yüksek kapasiteli konferans salonu, kütüphane, fizik-kimya-biyoloji-3D laboratuvarı bulunmaktadır. Titiz bir mimari çalışma sonucunda planlanan Kayseri Kampüsü modern yapısıyla tamamen öğrenci odaklı ve ayrıcalıklı bir eğitim yuvası.

Yönetim Ekibimiz

Nuri AKAR