Anaokulu

Çoklu Eğitim Programı

Çoklu Eğitim Programı ile öğrencilerimiz beş temel disiplin eğitimi alırlar. Bu disiplinleri, müfredat tabanlı Cihangir Gelişim Atölyeleri(CGA) ile destekler, somut çıktılar elde ederiz.

Etkin Öğrenme ve Çoklu Zekâ Modeline Göre Planlanmış Eğitim Ortamı

Çocuklar “Öğrenme Merkezlerinde” merak ettikleri, ilgi duydukları konularla ilgili çalışmalar yaparlar. Farklı gelişim alanlarına göre düzenlenmiş istasyonları rotasyon ile dolaşırlar. Aynı konu ile farklı deneyimler yaşayarak fen, matematik, sanat gibi alanlarda becerilerini geliştirirler.

Doğa Temelli Öğrenme Modeli

Öğrenciler açık alan sınıfında doğal materyallerle karşılaşarak süreçlerini planlar ve yönetirler.

Cihangir Gelişim Akademisi (CGA)

Öğrencileri; alanında uzman eğitimcilerle bir araya getirerek ilgi ve yeteneklerinin keşfedildiği, ihtiyaçlarının göz önünde bulundurulduğu bir eğitim ortamıyla “GELECEĞE HAZIRLIYORUZ.”

Yabancı Dil

Cihangir Okulları olarak okul öncesi düzeyindeki çocuklarımıza büyük bir özenle yaklaşıyoruz. Zenginleştirilmiş çift dilli eğitim sistemimiz TEAM-UP ile, öğrencilerimiz dersleri Türkçe-İngilizce eş zamanlı olarak alırlar. Bu sayede ana dilde öğrenilen tüm kazanımları İngilizcede de eş zamanlı geliştirebilmelerini, iki dilde de akademik dil yeterliliği kazanmalarını, her iki dilde kendilerini ifade edebilme olanağı ve aynı zamanda öğrenciye ikinci dilde bir güven duygusu yaratmayı sağlar. Öğrencilerimiz TEAM-UP sistemimiz ile toplam 1.520lik anaokulu eğitimlerinin sonunda İngilizce eğitimlerini yalnızca  akademik değil, değerler eğitimi, davranışsal gelişimleri ve kültürel girdileri de Türkçe-İngilizce eş zamanlı edinirler.