Sizi Aramamızı İster misiniz?

Hakkımızda

İş İnsanı ve Eğitim Gönüllüsü Sayın Ergül CİHANGİR tarafından 1996 yılında kurulan Cihangir Okulları, 2012 yılına kadar Güneşli yerleşkesinde binlerce öğrencinin hayatına dokunmuş, günümüzün donanımlı bireylerini yetiştirmiş güzide bir eğitim kurumudur.

25 yıldır öncelikleri, değerleri ve “Dünya Vatandaşı Yetiştirme” vizyonu ile eğitim faaliyetlerine aralıksız devam eden Cihangir Okulları; günümüzde modern alt yapı ve donanımlarla desteklediği altı yerleşkede eğitim yolculuğuna devam etmektedir.

İstanbul Avrupa yakasında; Atakent, Büyükçekmece, Bahçeşehir; İstanbul Anadolu Yakasında Çekmeköy ve Anadolu’da Kayseri yerleşkelerinin tamamı anaokulundan liseye kadar tüm kademelerde 21 yy. becerileri için ihtiyaç duyulan atölyeler, derslikler, laboratuvarlar, kütüphanelerle donatılmıştır.

Cihangir Okulları, geçmişten günümüze binlerce üstün başarılı mezun öğrencisi ve eğitime gönül vermiş yüzlerce çalışanı ile Türkiye’nin en güçlü ve etkin eğitim kurumlarından biri olarak yoluna güvenle devam ediyor.

Vizyonumuz

Cihangir Okulları, geleceğin mutlu dünya vatandaşlarını yetiştirmeye inanmış bir eğitim kurumudur.

Misyonumuz

Cihangir Okulları olarak misyonumuz: Evrensel ve ulusal değerlere bağlı, sorunlara duyarlı, hizmet verirken koşulsuz sevgi, saygı, dostluk, hoşgörü, dürüstlük, adalet, güven, yardımlaşma ve sadakatin ön planda tutulduğu, insan odaklı, öğrencilerinin başarısı için her tür teknolojik donanımı kullanan uzman ekipleriyle özel öğretim hizmeti sunan bir kurum olmaktır.