Sizi Aramamızı İster misiniz?

Kariyer Odaklı Eğitim Programı (KEP)

Lise kademesinde uygulanan Kariyer Odaklı Akademik Gelişim Programı (KEP) kapsamında öğrencilerimizin merkezi sınavlara etkin, yoğun bir şekilde hazırlanması ve doğru bir kariyer programıyla hedefleri olan, planlarını ve zamanını doğru yönetebilen; yabancı dil, sunum ve iletişim yetkinlikleri olan; bilişim teknolojilerine yatkın, farkındalığı yüksek sosyal bilince sahip öğrenciler yetiştirilmesi amaçlanmaktadır. Böylece öğrencilerimiz bir üst kademe olan üniversite geçiş sınavlarına, üniversiteye ve geleceğe, 21. yüzyıl niteliklerine uygun hazırlanmaktadır.

9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz için uygulanan yoğun akademik programın yanında etkin  yabancı dil, dijital ve sosyal beceri, sanat, spor alanları açılır. Öğrencilerimizin akademik gelişimin yanında bu alanlardaki derslerle dengeli bir müfredat içerisinde kendilerini yetiştirmesi sağlanır.

11 ve 12. sınıf  öğrencilerimiz, akademik yönden zenginleştirilmiş içeriklerle  etkin  öğrenme yaklaşımlarıyla yoğunlaştırılmış bir programla üniversite sınavlarına  hazırlanır. Bu sınıf seviyelerinde sınava hazırlanırken  öğrencilerimizin kendi ilgi, beceri, yetenek ve yetkinliklerine  uygun kariyer planlaması yapılır.