İcra Kurulu Başkanı

Öğrencisi olarak başladığı Cihangir Okulları’nda birçok görev alan Nesrin CİHANGİR MERAL; Eğitim Denetimi ve Yönetimi konusunda yaptığı yüksek lisansın ardından 2017 yılından itibaren Cihangir Okulları’nın İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Kurucumuz Sayın Ergül CİHANGİR’den aldığı bayrağı yeni nesil okul ihtiyaçlarına yönelik olarak; kadro, fiziksel ortam ve planlama konusunda da ileriye taşımaya devam etmektedir.

Kendi ifadesiyle;
Düşünmekten, sorgulamaktan ve hayal etmekten imtina etmeyen, kendi olmaktan memnun fakat kendine öte idealler koymaktan çekinmeyen, vatanını ve milletini seven, diğer kültürlere ve milletlere saygılı, bilimsel yeterliklere sahip dünya vatandaşları yetiştirmek benim en büyük hedefim ve en özge arzumdur. Sırtını bilime dayayan, ufkunu sanatla aydınlatan, cesaretini tarihinden ve kültüründen alan gençler; bizim çocuklarımız, bu ülkenin umudu ve aydınlığa açılan yegâne kapısı olacaktır.

Cihangir Okulları; çeyrek asırlık eğitim geçmişinden gelen "samimiyet, hassasiyet, özveri" değerleri ile, 21.YY’ın "yapay zeka, yaratıcılık, problem çözme" becerilerinin harmanlandığı bir okul olmaya devam edecektir.

Nesrin CİHANGİR MERAL

İcra Kurulu Başkanı